Hvis du ønsker at kontakte os, bedes du skrive til lei@kodelei.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Tøv ikke med at kontakte os. I arbejdstiden (kl. 08.00 GMT – 17.00 GMT) vil vi normalt kontakte dig på få minutter, men ikke mere end 1 time.

United LEI, varemærke tilhørende LEI, INC

LEI-kode: 984500FELECM64Z8T952

Vores formål er at hjælpe kunder med at forstå de lovgivningsmæssige krav og hjælpe dem med at få LEI-koder. Hvis din enhed er underlagt direktiver som EMIR, MiFIR & MIFID II rapporteringsforpligtelser, vil du have brug for en LEI fra 3. januar 2018.

Vi har designet automatiserede processer, der gør det nemt, hurtigt og sikkert at udstede LEI-koder til ansøgeren. Vores team arbejder hver dag hårdt for at registrere pålidelige LEI’er af høj kvalitet, samtidig med at de yder fremragende kundesupport og minimeret behandlingstid for verifikation. LEI, INC leverer LEI-tjenester over hele verden. I Storbritannien fungerer vi under varemærket United LEI. Vi er en registreringsagent, der hjælper kunder med at få LEI-koder fra autoriserede LOU’er. Vi samarbejder med de GLEIF-akkrediterede LOU’er. Vi samarbejder med den GLEIF-certificerede LOU RapidLEI (Ubisecure Oy), LEI-nummer 529900T8BM49AURSDO55