Hvis du ønsker at kontakte os, bedes du skrive til lei@kodelei.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Tøv ikke med at kontakte os. I arbejdstiden (kl. 08.00 GMT – 17.00 GMT) vil vi normalt kontakte dig på få minutter, men ikke mere end 1 time.

United LEI, varemærke tilhørende LEI, INC

LEI-kode: 984500FELECM64Z8T952

Vores formål er at hjælpe kunder med at forstå de lovgivningsmæssige krav og hjælpe dem med at få LEI-koder. Hvis din enhed er underlagt direktiver som EMIR, MiFIR & MIFID II rapporteringsforpligtelser, vil du have brug for en LEI fra 3. januar 2018.

Vi har designet automatiserede processer, der gør det nemt, hurtigt og sikkert at udstede LEI-koder til ansøgeren. Vores team arbejder hver dag hårdt for at udstede pålidelige LEI-koder af høj kvalitet, samtidig med at de yder fremragende kundesupport og minimerer behandlingstiden for verifikation. LEI, INC leverer LEI-tjenester over hele verden. I Storbritannien fungerer vi under varemærket United LEI. Vi er en registreringsagent, der hjælper kunder med at få LEI-koder fra autoriserede LOU’er. Vi samarbejder med de GLEIF-akkrediterede LOU’er.